Mechele antwoordt op kritiek: “Kijk naar Simons en Clement”

Brandon Mechele (Club Brugge - Zulte Waregem)

09 januari 2018 06:51 - De voorbije jaren waren heel wat twijfels gerezen of Brandon Mechele wel zou slagen bij Club Brugge, maar dit seizoen heeft de 24-jarige verdediger zijn criticasters lik op stuk gegeven. Hij is niet meer weg te denken uit het elftal van Ivan Leko en miste in de competitie zelfs nog geen minuut.

Toch is er altijd één kritiekpuntje dat blijft aangehaald worden: dat Mechele niet de beste voetballer zou zijn. “Mijn uitvoetballen is al beter, ik werk er ook veel op tijdens en na de training, maar ik blijf in eerste instantie wel een verdediger. Er wordt misschien te veel gefocust op dat mindere uitvoetballen. Al heb ik er al mee leren leven”, reageert hij in Het Laatste Nieuws.

“Ik besef dat er tegenwoordig meer verwacht wordt van een verdediger, maar Simons en Clement hielden het ook altijd simpel en kijk wat voor carrière zij hebben gemaakt. Daar mik ik ook op.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.