Mechele Rode Duivel? Dit denkt de speler zelf

Diaby - Poulain - Mechele - Denswil (Club Brugge - Zulte Waregem)

27 januari 2018 07:55 - Brandon Mechele heeft na 23 speeldagen nog altijd geen seconde gemist in de competitie, als enige bij Club Brugge. De 24-jarige verdediger presteert de voorbije maanden sterk en dat noopte Ivan Leko er vorige maandag in Extra Time toe om te zeggen dat hij een selectie voor de Rode Duivels verdient.

Toeval of niet, maar Roberto Martinez was donderdag tegen KV Oostende ook een aandachtige toeschouwer. “Zoiets is natuurlijk leuk om te horen, maar alles hangt af van mijn prestaties. Ik wist trouwens niet dat de bondscoach tegen Oostende in de tribune zat. Eerlijk: ik ben er ook totaal niet mee bezig”, blijft Mechele echter rustig in Het Belang van Limburg.

Zijn focus ligt immers volledig op de kraker tegen AA Gent, zondag in de Ghelamco Arena. “De sfeer en de rivaliteit tussen beide ploegen maken het leuk. Al moeten wij gewoon naar onszelf kijken. Momenteel is Club Brugge de grootste tegenstander van Club Brugge. Voor ons is het zaak om de kloof zo groot mogelijk te houden tot de play-offs beginnen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.