Met deze mooie woorden neemt Butelle afscheid van de Brugse aanhang

Ludovic Butelle megafoon (Club Brugge - Kortrijk)

04 januari 2018 12:55 - De kogel is door de kerk: Ludovic Butelle verlaat Club Brugge en trekt opnieuw naar ex-ploeg Angers. De 34-jarige Fransman keert op eigen verzoek terug naar zijn thuisland. 

Butelle was een belangrijke schakel bij het binnenhalen van onze veertiende landstitel, meteen ook de enige échte prijs in zijn keeperscarrière. Met onderstaande woorden – voor de gelegenheid in het Nederlands – neemt het populaire sluitstuk afscheid van de Blauw-Zwarte aanhang.

“Aangezien het nu officieel is dat ik Club Brugge verlaat, wil ik van deze gelegenheid gebruikmaken om hen te bedanken. Het was een eer het Blauw-Zwarte shirt te mogen dragen en te hebben bijgedragen aan de langverwachte retour van de kampioenstitel naar het Venetië van het Noorden. Blijf dezelfde passie en strijd die jullie uniek maakt behouden! Tot later, Ludovic Butelle.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.