OFFICIEEL: Alexander Scholz naar Club Brugge

Wesley houdt Scholz af (Club Brugge - Standard)

29 januari 2018 19:31 - Club Brugge heeft er een drukke dag opzitten op de transfermarkt. Deze ochtend rondde het al de komst van Matej Mitrovic af en later vertrok belofte Senne Lynen op huurbasis naar Telstar. Nu is ook de tweede inkomende transfer van de dag een feit.

Zoals verwacht heeft Club ook Alexander Scholz gestrikt. De 25-jarige verdediger komt over van Standard en tekende een contract voor 3,5 jaar. Daarover werd vandaag een akkoord bereikt. Morgen sluit de Deen, die eerder ook voor Lokeren speelde, meteen aan op training.

“Ik wou de kans om naar Club Brugge te komen met beide handen grijpen”, reageert Scholz op onze officiële website. “Ik ben al vijf jaar in België, dus ik heb vanop de eerste rij kunnen zien dat Club Brugge een geweldige club is.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.