OFFICIEEL: Club Brugge neemt afscheid van Palacios

Helibelton Palacios (Club Brugge - AZ)

17 januari 2018 20:30 - Helibelton Palacios kreeg in het begin van het seizoen de voorkeur op Dion Cools, maar naarmate de matchen vorderden verdween de 24-jarige Colombiaan meer en meer naar het achterplan. Met de komst van Ivan Tomecak was er voor Heli geen andere optie dan Blauw-Zwart te verlaten. 

Zoals eerder aangekondigd op BlauwZwartFans trekt Palacios naar zijn thuisland om voor Atlético Nacional uit te komen. De nummer 3 uit de Colombiaanse eerste klasse bevestigde intussen dat de transfer officieel afgerond is.

Palacios kwam exact een jaar geleden over van Deportivo Cali en tekende een contract tot 2020 op Jan Breydel, met een optie op een extra jaar. Blauw-Zwart betaalde toen 3 miljoen euro voor Palacios en Mera samen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.