OFFICIEEL: Club Brugge pakt uit met tweede wintertransfer

Krepin Diatta van Sarpsborg 08 naar Club Brugge

03 januari 2018 14:07 - Nadat Club Brugge dinsdagavond de komst van nieuwe doelman Vladimir Gaboelov bevestigde, is nu ook de transfer van Krepin Diatta in kannen en kruiken. Spelersmakelaar Mogi Bayat was zoals je eerder vandaag kon lezen op BlauwZwartFans betrokken partij bij de overgang. 

“Proficiat Club Brugge voor de transfer van dit jonge talent”, stuurt Bayat vanuit Dakar de wereld in. Diatta is een 18-jarige Senegalees die in eigen land werd uitgeroepen tot ‘Belofte van het Jaar’ en ook genomineerd is voor ‘Afrikaans talent van het Jaar’. De centrumaanvaller, die ook als aanvallende middenvelder uit de voeten kan, vond dit seizoen bij de Noorse eersteklasser Sarpsborg in 1322 minuten 3 keer de weg naar doel.

De kans bestaat dat Blauw-Zwart zijn nieuwe aanwinst tot het einde van het seizoen uitleent aan KV Mechelen. Met Wesley, Diaby, Vossen en Dennis heeft Ivan Leko immers al 4 aanvallers in zijn kern rondlopen. Naar verluidt is er zo’n 2 tot 3 miljoen euro met de transfer van Diatta gemoeid.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.