OFFICIEEL: Club Brugge rondt twee uitgaande transfers af

Teunckens, Shinton, Butelle en Hubert

09 januari 2018 21:36 - Club Brugge blijft op de wintermercato deals sluiten. Nadat eerder al de komst van Gabulov, Diatta en Tomecak en het vertrek van Butelle afgerond werden, doet Blauw-Zwart nu nog twee uitgaande transfers.

Zoals verwacht verlaat German Mera Club Brugge voor KV Mechelen. De 27-jarige Colombiaanse verdediger kwam afgelopen zomer over van Deportivo Cali, maar kon zich niet doorzetten. Hij kwam amper twee keer in actie. Hij verkast nu definitief en tekent voor 2,5 jaar bij Mechelen.

Verder vertrekt ook Jens Teunckens, zij het tijdelijk. De 19-jarige doelman, die vierde keeper zou zijn na Gabulov, Hubert en Horvath, wordt voor een half seizoen bij Antwerp gestald. Daar moet hij de concurrentie aangaan met Sinan Bolat.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.