OFFICIEEL: Laurens De Bock trekt naar Engeland

Laurens De Bock juicht

10 januari 2018 15:24 - Club Brugge heeft opnieuw een uitgaande transfer afgerond. Na Riley McGree (Newcastle Jets, huur), Ludovic Butelle (Angers), German Mera (KV Mechelen) en Jens Teunckens (Antwerp, huur) verlaat ook Laurens De Bock het Blauw-Zwarte nest. 

“Laurens De Bock vertrekt naar Leeds United. Daarover bereikten beide Clubs en speler vandaag een akkoord”, klinkt het op onze officiële website. “De Bock speelt sinds januari 2013 voor Club Brugge. Bij Club won Laurens een titel en een beker.”

“Leeds United is een Britse traditieclub met onder meer 3 Engelse kampioenstitels en een FA Cup in de prijzenkast. The Whites staan momenteel 6e in de Engelse Championship.”

De Bock was onder Michel Preud’homme nog een vaste waarde, maar in het 3-5-2-systeem van Ivan Leko kwam hij nooit tot zijn recht. In Engeland krijgt de linksachter een contract van 4,5 jaar.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.