Ondanks bekerzege voor PSG haalt Meunier stevig uit naar zijn ploegmaats

Thomas Meunier (Club Brugge)

11 januari 2018 02:22 - Paris Saint-Germain heeft woensdagavond nog maar eens gewonnen in Frankrijk. In de Ligue 1 is er met 50 op 57 geen vuiltje aan de lucht en ook in de beker kenden de Parijzenaars weinig problemen met Amiens. Toch was Thomas Meunier, die 90 minuten tussen de lijnen stond, allesbehalve te spreken over zijn ploegmaats.

“Deze zege voelt aan als een armzalig gelijkspelletje”, foetert Meunier voor de camera’s van France 3. “We zijn de match niet goed begonnen. Onze mentaliteit was niet erg professioneel vandaag… Ik kreeg het op mijn heupen. We hebben veel kwaliteit – meer dan de andere ploegen – en slagen er daardoor altijd wel in om te winnen.”

Toch blijft Meunier met een wrang gevoel achter. “Deze zege is dus logisch voor mij, maar we beginnen de match niet op de goede manier. Tegen Rennes (1-6 zege, nvdr) namen we het wel serieus. Hier liepen simpele dingen mis, zoals balletjes over drie meter. Of het nu Amiens of Real Madrid is, je moet je op dezelfde manier voorbereiden. Jammer genoeg was dat vandaag niet het geval.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.