Onder deze voorwaarde mogen Mitrovic en Scholz woensdag al meespelen tegen Standard

Dion Cools (Club Brugge - Standard)

30 januari 2018 02:55 - Club Brugge pakte maandag uit met winteraanwinst nummer vijf en zes. Terwijl Matej Mitrovic voor een half jaar gehuurd wordt van Besiktas (mét aankoopoptie), komt Alexander Scholz definitief over van Standard. Maar kan Ivan Leko tijdens de heenwedstrijd in de halve finale van de Croky Cup al rekenen op zijn twee nieuwe aanwinsten? 

Volgens Het Nieuwsblad is de kans reëel dat Scholz en/of Mitrovic woensdag al hun debuut maken bij Blauw-Zwart. “Als alle administratie op tijd wordt afgerond, mag Scholz morgen in de beker al debuteren voor Club Brugge ­tegen… zijn ex-club Standard. De transfer van de Deen werd maandag afgerond en bij de overeenkomst werd geen clausule opgenomen die de verdediger verbiedt om te spelen tegen zijn voormalige ploeg”, weet de krant.

“Ook nieuwkomer Mitrovic komt in aanmerking voor speelminuten als de administratie op tijd wordt afgehandeld. Door de afwezigheid van Benoît Poulain en Saulo Decarli kan Leko één van zijn twee nieuwe verdedigers al ­meteen goed gebruiken.” Als het papierwerk niet op tijd in orde is, kan onze coach kiezen voor Jordi Vanlerberghe, Erhan Masovic of Timmy Simons.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.