Ongeziene maatregelen voor Antwerp-Club Brugge

Brugse sfeer (Club Brugge - Antwerp)

20 januari 2018 08:28 - De heenwedstrijd tussen Club Brugge en Antwerp in oktober werd helaas ontsierd door incidenten met hooligans, die na de partij in de buurt van het stadion slaags raakten met de politie. Om dat geen tweede keer te laten gebeuren, gelden voor de wedstrijd van zondag op de Bosuil draconische maatregelen.

Het Nieuwsblad weet dat de clubs alles uit de kast halen om de veiligheid te garanderen. Zo zullen er maar liefst 167 stewards ingezet, 50 meer dan normaal. Dat weet Het Nieuwsblad. De Antwerpse politie zal ook versterking krijgen van de federale politie, in de vorm van extra manschappen, een helikopter en politie te paard. Voorts zullen er ook identiteitscontroles uitgevoerd worden rond het stadion. Wie geen ticket heeft, zal moeten vertrekken.

Verder doet Antwerp er ook alles aan om de twee supportersclans uit elkaar te houden. Alle losse elementen werden weggehaald vanop de werf die de Bosuil nog altijd is, terwijl er zelfs een tijdelijke muur uit betonblokken opgetrokken werd. Ook de scheidingswanden in het bezoekersvak van het stadion werden verhoogd, opdat de fans van Antwerp en Club zo weinig mogelijk contact zouden hebben.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.