Opmerkelijke aanwezige in tribunes Jan Breydel: ‘Onderhandelingen geen probleem’

Club-fans juichen (Club Brugge - Sint-Truiden)

17 januari 2018 07:05 - Voor de ogen van 17.000 supporters maakte Club Brugge dinsdagavond brandhout van Charleroi en verzekerde zich zo van een ticket voor de halve finale van de beker. In de tribunes van het Jan Breydelstadion werden enkele opmerkelijke gezichten gespot.

Naast onder meer Michel Preud’homme was volgens Het Laatste Nieuws ook Denis Boyko een aandachtige toeschouwer. De Oekraïnse doelman is in beeld bij Club om een eventueel vertrek van Ethan Horvath op te vangen.

Zijn aanwezigheid tegen Charleroi lijkt er op te wijzen dat de onderhandelingen met de speler goed opschieten, al is er met zijn club Besiktas nog geen akkoord. Als Boyko naar Club komt, wordt hij wellicht de nummer twee in de pikorde na Gabulov. Guillaume Hubert, die tegen Charleroi nog tussen de palen stond, zou dan vrede moeten nemen met de positie van derde doelman.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.