Opvallend gerucht: ‘Club Brugge haalt nóg een keeper binnen’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

15 januari 2018 06:45 - Club Brugge was deze winter al behoorlijk actief op de transfermarkt. Op geen enkele positie werd er echter zoveel gewijzigd als in doel. Vladimir Gabulov (Arsenal Tula) werd binnengehaald als nummer één, terwijl Ludovic Butelle (Angers) en Jens Teunckens (Antwerp, huur) vertrokken.

Daarmee leek de kous af te zijn, maar vanuit Turkije komt nu toch een opvallend gerucht binnen. Verschillende media melden daar dat Club op het punt staat om Denys Boyko vast te leggen. De 29-jarige Oekraïner, die enkele jaren geleden nog met Dnipro de finale van de Europa League speelde en onderweg toen ook Club uitschakelde, zit op een zijspoor bij Besiktas.

Club zou Boyko volgens de berichten voor zes maanden huren en daar 200.000 euro voor op tafel leggen. Daarnaast zou het nog de helft van het loon van de vijfvoudige international betalen. Boyko zou de concurrentie moeten aangaan met Gabulov, Hubert en Horvath, al zou die laatste nog verhuurd willen worden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.