Opvallend: Standard claimt interesse van Club Brugge en Anderlecht in één van hun bankzitters

Ricardo Sa Pinto op persconferentie (Club Brugge - Standard)

11 januari 2018 01:00 - Club Brugge heeft tijdens de huidige wintermercato al drie inkomende en vier uitgaande transferdossiers officieel afgerond. Gabulov, Diatta en Tomecak streken op Jan Breydel neer, terwijl Butelle, Mera, McGree (huur) en Teunckens (huur) de omgekeerde beweging maakten. Volgens Standard is de transferhonger daarmee echter niet gestild bij Blauw-Zwart.

Zo weet Het Nieuwsblad dat Standard – onder meer door de stormachtige ontwikkeling van Christian Luyindama – Alexander Scholz wil verkopen voor 2 miljoen euro. “Alleen wil geen enkele ploeg dat momenteel betalen voor een bankzitter. Toch wordt de verdediger in het Luikse gelinkt aan Club Brugge, Anderlecht en Bordeaux, maar geen van die clubs zit echt te wachten op Scholz. De Rouches doen er gewoon alles aan om hem aan te prijzen”, klinkt het in de krant.

“Volgens Luikse bronnen zou Club Brugge geïnteresseerd zijn om Scholz over te nemen met het oog op volgend seizoen. Trainer Ivan Leko kent hem nog van bij Lokeren en is een fan. Al wordt die liefde aan Brugse kant toch niet meer uitgesproken.” Anderlecht zou dan weer aan de verdediger van Standard denken in het geval Leander Dendoncker deze maand nog naar het buitenland verkast. Ook Paars-Wit ontkent dit gerucht echter. Tot slot polste het Franse Bordeaux naar verluidt, maar de nummer 15 uit de Ligue 1 haalde met Paul Baysse van Malaga al een andere verdediger in huis.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.