Opvallend: ‘Vertrekkers Club hadden geen zin in transfer’

Horvath - Denswil - Vormer - Poulain - De Bock - Palacios

17 januari 2018 07:12 - Club Brugge was deze maand al behoorlijk actief op de transfermarkt. Behalve drie inkomende transfers verlieten tot dusver ook al vijf spelers de club. McGree en Teunckens werden verhuurd, terwijl Butelle, De Bock en Mera definitief vertrokken.

Terwijl Butelle op eigen verzoek terugkeerde naar Angers, zouden De Bock en Mera iets minder gelukkig zijn met hun bestemmingen. Met dat opmerkelijk bericht komt Sport/Voetbalmagazine. De Bock tekende bij Leeds United, maar had volgens het blad aanvankelijk geen trek in de Engelse tweedeklasser omdat hij er minder zou gaan verdienen dan bij Club.

Uiteindelijk ging de linksachter toch maar in op het aanbod, omdat zijn premies bij Club afhankelijk zijn van een selectie bij de achttien, wat de laatste maanden geen zekerheid meer bleek. En ook German Mera belandde niet bij zijn eerste keuze. De Colombiaan werd verkocht aan KV Mechelen, maar had eigenlijk gehoopt om bij een Spaanse tweedeklasser aan de slag te kunnen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.