Paars-Witte nieuwjaarswensen bij Sporza schieten in het verkeerde keelgat bij Club-fans: “Sukkelaar”

Club-fans fuck you

02 januari 2018 14:14 - Om 2018 feestelijk te starten mogen enkele bekende Sporza-namen hun nieuwjaarswensen bekendmaken. Michel Wuyts richt zich daarbij tot Anderlecht, tot grote onvrede van de Brugse aanhang.

“Wat mijn sportieve wensen betreft, wens ik Anderlecht vier nieuwe spelers toe en het mooiste spel van alle ploegen in Play-Off 1”, aldus de wielercommentator. Onderstaand de beelden en de felle reacties van enkele Club-fans.

Eerder had ook Frank Raes al bemoedigende woorden voor RSCA. “Ik hoop dat het in 2018 allemaal goed komt met Anderlecht. Er heerst een crisis op en naast het veld. Ik ben geen supporter van Anderlecht, maar voor het Belgische voetbal is het belangrijk dat het weer zijn plaats opeist.”


Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.