Pakt Club Brugge op Deadline Day uit met de overname van een nieuwe ploeg?

Vincent Mannaert (Club Brugge)

31 januari 2018 11:33 - Terwijl iedereen op Transfer Deadline Day aan het komen en gaan van spelers denkt, zou Club Brugge een noodlijdende eersteklasser uit Denemarken een financieel handje willen helpen.

Het gaat niet goed met Lyngby BK. De nummer 12 uit de Deense eerste klasse stapelt de schulden op en is dringend op zoek naar geldschieters. De spelers en werknemers worden al een tijd niet meer betaald en zo dreigt de club dan ook officieel bankroet te gaan. Volgens TV2 heeft Club interesse om Lyngby BK over te kopen en wordt er al sinds woensdag gepraat over een mogelijke overname.

Eerder onderhandelde ook Brighton & Hove Albion al met de Denen, maar een akkoord met de Premier League promovendus bleef uit. Wat Club precies van plan is met Lyngby BK is niet meteen duidelijk. Blauw-Zwart zou onder meer een satellietploeg kunnen maken van de Deense eersteklasser die vorig seizen nog 1,5 miljoen euro verlies draaide.

UPDATE 15.15 uur: Club zou Lyngby BK dan toch niet willen overnemen, maar is wel bereid om een intensieve samenwerking met hen aan te gaan. “We hebben geen intentie om de club te kopen, maar we zijn geïnteresseerd in een ploeg waar we onze jonge talenten kunnen stallen en ervaring kunnen laten opdoen. Hierover zijn we in contact met Lyngby”, aldus woordvoerder Kirsten Willem.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.