PlaySports kan niet kiezen wie Man van de Match is bij Club Brugge en lost het dan maar als volgt op

Vormer - Cools (Club Brugge - Westerlo)

16 januari 2018 23:03 - Club Brugge heeft zijn eerste wedstrijd van het nieuwe jaar op fabelachtige wijze afgewerkt. Sporting Charleroi kon niet anders dan de wet van de sterkste ondergaan en moest met een 5-1 pandoering terug naar Henegouwen. 

“Het was fantastisch”, opent Vormer zijn betoog. “Je ziet hoe belangrijk een goed veld is om te kunnen voetballen hé, dat hebben we vandaag getoond. Ik heb echt genoten van onze eerste helft. We stonden er. Op trainingskamp hebben we afgesproken dat we nog 4 maanden gas gaan geven, want er komen nog moeilijke matchen aan.”

Blauw-Zwart blonk vooral op collectief vlak uit tegen de Carolo’s en het was voor PlaySports dan ook moeilijk om een Man van de Match aan te duiden. Gingen ze voor Vormer, Vanaken, Mechele, Limbombe, Clasie of toch nog iemand anders?

Uiteindelijk overhandigden ze de fles champagne aan onze kapitein, op één voorwaarde. “Ruud, we hebben voor jou gekozen als exponent van een heel team. We geven jou deze fles op voorwaarde dat je hem deelt met je ploegmaats.” Vormer reageerde in zijn gekende stijl. “Er zijn er wel een paar die dat lusten. Ik ga hem straks openmaken.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.