‘Preud’homme kan met zegen Club in Frankrijk aan de slag’

Michel Preud'homme met brede glimlach

15 januari 2018 07:01 - Michel Preud’homme besliste na vorig seizoen om het na vier jaar voor bekeken te houden als trainer van Club Brugge. Sindsdien nam de 58-jarige enkele maanden rust, maar mogelijk gaat hij binnenkort opnieuw aan de slag.

Le Parisien maakte enkele dagen geleden al gewag van interesse van Girondins Bordeaux, waar trainer Jocelyn Gourvennec op de wip zit omdat de resultaten dit seizoen dik tegenvallen. Bordeaux staat pas dertiende in de Ligue 1, al won het afgelopen weekend wel met 0-1 op het veld van Troyes.

De interesse van de Zuid-Franse club wordt nu bevestigd door Het Laatste Nieuws, dat ook weet dat ze zullen moeten onderhandelen met Club Brugge. Preud’homme ligt immers nog altijd onder contract bij Blauw-Zwart, tot 2019. De kans lijkt echter klein dat Club moeilijk zal doen, want de beslissing om Preud’homme onder contract te houden werd vooral genomen om andere Belgische clubs af te schrikken. En zelf zou Preud’homme stilaan ook weer zin hebben in een nieuw avontuur als trainer.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.