SCHANDALIG! Cercle-supporters vandaliseren Jan Breydelstadion

20 januari 2018 13:18 - Het gaat dezer dagen goed voor beide profclubs in Brugge: Club staat ruim aan de leiding in de Jupiler Pro League, terwijl Cercle vrijdagavond de leiding pakte in de tweede periode in 1B door in de topper Lierse met 4-1 te verslaan. Desondanks zit de afgunst bij een aantal Cercle-supporters nog diep.

Na afloop van de partij tegen Lierse vonden enkele ‘fans’ het immers nodig om het Jan Breydelstadion te vandaliseren. In de Noordtribune werden zitjes beklad met groene verf en een aantal stoeltjes werd zelfs afgebroken, meldt Het Nieuwsblad. En dat alles om Club te pesten: “We hebben Club zijn stadion kapot gemaakt”, luidde het opschrift bij een foto die één van de vandalen op Snapchat postte. “Wel bedankt voor het mooie gras”, verwees hij ook nog eens naar de discussie over het veld.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.