Selectie voor Charleroi bekend: Leko selecteert twee jongeren

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

15 januari 2018 13:57 - Dinsdagavond speelt Club Brugge zijn eerste officiële wedstrijd van 2018. Het geeft in het Jan Breydelstadion Sporting Charleroi partij in de kwartfinale van de Croky Cup. Ivan Leko gaf zonet zijn selectie vrij.

Omdat het om een inhaalmatch van voor de winterstop gaat, zijn de winteraankopen Gabulov, Tomecak en Diatta nog niet speelgerechtigd. Doordat ondertussen met Butelle en Teunckens wel twee doelmannen vertrokken, neemt Leko belofte Brent Gabriël op in de kern als derde doelman.

Verder is ook Erhan Masovic een opvallende naam in de selectie. De jonge Serviër profiteert van het vertrek van German Mera om nog eens de wedstrijdselectie te halen. Al moet het gezegd dat Masovic ook een hoopgevende oefenwedstrijd afwerkte tegen FC Groningen.

Jordi Vanlerberghe ontbreekt dan weer verrassend. De middenvelder werd de voorbije weken wel gelinkt aan KV Mechelen en Standard, maar mag in principe niet weg. Volgens onze informatie is hij licht geblesseerd.

Selectie Club Brugge voor bekermatch tegen Charleroi

Doelmannen: Horvath, Hubert en Gabriël
Verdedigers: Cools, Poulain, Denswil, Mechele, Decarli en Masovic
Middenvelders: Simons, Clasie, Nakamba, Vormer en Vanaken
Aanvallers: Wesley, Refaelov, Vossen, Diaby, Limbombe en Dennis

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.