Slaat Club Brugge vandaag zijn tweede slag op de transfermarkt? Mogi Bayat komt met belangrijk nieuws

Leko - De Bock (Club Brugge - Antwerp)

03 januari 2018 13:46 - Mogi Bayat staat naar goede gewoonte voor een erg drukke maand. De spelersmakelaar heeft zowat overal connecties en slaagt er elke transferperiode opnieuw in om een hoop transferdossiers succesvol af te ronden.

Op Twitter kondigde Bayat zojuist aan dat supporters van enkele Belgische ploegen zich aan transfers mogen verwachten. Club Brugge, AA Gent, KV Mechelen en Zulte Waregem worden daarbij vernoemd. Toen Bayat afgelopen zomer een gelijkaardige tweet de wereld instuurde, stond Jérémy Perbet even later op Jan Breydel.

De kans is reëel dat het deze keer om Krepin Diatta gaat. De 18-jarige Senegalees van Sarpsborg 08 wordt al enkele dagen nadrukkelijk gelinkt aan Blauw-Zwart en wordt wellicht tot het einde van het seizoen uitgeleend aan Malinwa. Mogelijk trekt ook Laurens De Bock naar KV Mechelen. Damien Marcq lijkt dan weer AA Gent voor Zulte Waregem in te ruilen.

UPDATE 14.05 uur: OFFICIEEL: Club Brugge pakt uit met tweede wintertransfer

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.