‘Slag om Vlaanderen op de transfermarkt: Club en Gent strijden om sterkhouder van KV Oostende’

Dennis schiet (Club Brugge - Gent)

06 januari 2018 08:08 - Club Brugge is nu al oppermachtig in de Jupiler Pro League, maar het wil deze winter zijn kern nog wat verder versterken. Met Vladimir Gabulov en Krépin Diatta streken al twee nieuwkomers neer, maar nog vers bloed zal volgen.

Eén van de opties die bij Club op tafel liggen, zou volgens Sport/Voetbalmagazine Zarko Tomasevic zijn. De verdediger uit Montenegro is een sterkhouder bij KV Oostende, dat hem anderhalf jaar geleden wegplukte bij KV Kortrijk.

Maar Club is niet alleen, want ook AA Gent zou op zijn komst azen. De Buffalo’s hebben het voordeel dat ze Yves Vanderhaeghe als trainer hebben. Die werkte immers al met Tomasevic samen bij KV Kortrijk en nam hem nadien ook mee naar Oostende.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.