Slechts één kleine zorg bij Club: “Hij moet een schot in de roos zijn”

Club-spelers vieren overwinning (Club Brugge - Antwerp)

17 januari 2018 07:25 - Het was alweer indrukwekkend wat Club Brugge dinsdagavond tegen Charleroi liet zien. De nochtans oerdegelijke verdediging van de Carolo’s liet zich maar liefst vijf keer ringeloren. Enige smetje – en het was maar een kleintje – was het tegendoelpunt.

“Club Brugge moet zich op dit moment alleen maar zorgen maken over zijn doelmannen. Guillaume Hubert, die de voorkeur kreeg op Ethan Horvath, overtuigde zelfs in deze walk-­over niet”, stelt Ludo Vandewalle, chef voetbal van Het Nieuwsblad. Hubert leek immers niet helemaal vrijuit te gaan bij de 2-1 van N’Ganga.

“De 34-jarige Russische doelman Vladimir Gabulov moet een schot in de roos zijn. Club-monument Jan Ceulemans zegt altijd: “Zonder goede keeper en goede spits word je geen kampioen.” Leko heeft vier spitsen, dat is nu geen probleem. Maar neemt Club Brugge het risico in het doel? Of haalt het er nog een doelman bij? De vraag stellen is ze ­beantwoorden.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.