Sollied: “Daarmee heeft Club Brugge zichzelf in de voet geschoten”

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

27 januari 2018 07:28 - Club Brugge breidde zijn voorsprong in de Jupiler Pro League deze week nog wat verder uit. Alles loopt dus op wieltjes in het Jan Breydelstadion, al vindt ex-trainer Trond Sollied wel dat Club één grote fout gemaakt heeft dit seizoen.

“Ze hadden voor het seizoen voor meer zekerheid moeten zorgen over hun doelman”, stelt de Noor in Het Laatste Nieuws. “Daar moet je niet zo lang mee wachten. Ze hebben voor talent gekozen, maar misschien was Butelle gewoon de beste. Maar ze hebben lang gewacht met zijn contract, hij had ook problemen met zijn zoontje. Dat maakt een mens nerveus. In het begin was hij toch super? Hij maakte ze mee kampioen.”

“Ze hebben zich bij Club in de voet geschoten door de omstandigheden voor een keeper niet veilig genoeg te maken. Ik heb nog nooit een speler meegemaakt die geen fouten maakt, maar een doelman moet je daarom niet meteen wisselen. Op den duur weten ze niet meer waar ze staan in de hiërarchie: ben ik nummer één of nummer vijf? Dat is niet goed.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.