‘Standard houdt Club Brugge aan het lijntje in dossier-Scholz’

Wesley houdt Scholz af (Club Brugge - Standard)

17 januari 2018 06:49 - Club Brugge wist deze winter al drie nieuwe spelers te strikken, maar is nog op zoek naar een bijkomende verdediger na het vertrek van De Bock en Mera. In die zoektocht kwam het uit bij Alexander Scholz, die zou mogen vertrekken bij Standard.

Club bracht ook een bod uit van 1 miljoen euro, maar dat werd geweigerd. Tot grote onvrede van Scholz, die enkele dagen van de training wegbleef. Club verhoogde daarna zijn bod nog tot 1,2 miljoen euro, maar sindsdien bleef het stil in Luik.

Het Nieuwsblad weet nu dat de Rouches Club nog even aan het lijntje willen houden. Pas volgende week zou Blauw-Zwart een antwoord mogen verwachten. Standard wil immers niet voor het weekend onderhandelen, omdat het Scholz zaterdag hard nodig heeft. Omdat Agbo geschorst is en Sa Pinto niet echt een alternatief heeft, moet de Deen depanneren als defensieve middenvelder.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.