Straffe voorspelling: “Club Brugge pakt in 2018 voor de derde keer de dubbel”

Vormer en Wesley vieren (Club Brugge - Sint-Truiden)

15 januari 2018 07:12 - Club Brugge is vooralsnog aan een weergaloos seizoen bezig in België. Het staat ruim aan de leiding in de competitie – Charleroi is de eerste achtervolger op elf punten – en het kan zich dinsdag ook plaatsen voor de halve finale van de Croky Cup.

Bij de Krant van West-Vlaanderen verwachten ze niet dat de motor van Club snel zal sputteren. “Leko maakte er een machine van die dit seizoen ongenaakbaar is. De titel lijkt Blauw-Zwart nu al niet meer te kunnen ontglippen en met een thuismatch tegen Charleroi krijgt Club een unieke kans op een halve finale in de beker. In één en hetzelfde jaar de titel én de beker winnen, het is een zeldzaamheid waar nog maar vijf clubs in slaagden”, schrijft Sam Bracke.

“De laatste ploeg die dat verwezenlijkte was het Blauw-Zwart van T1 Hugo Broos en topschutter Mario Stanic in 1996. Mocht Club dit huzarenstukje tot een goed einde brengen, hijst het zich naast Anderlecht, de recordhouder met drie dubbels.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.