Twee bijzonder opvallende afwezigen in selectie voor Slag om Vlaanderen

Ivan Leko (Club Brugge - Gent)

27 januari 2018 16:39 - Club Brugge begon aan 2018 met een vier op zes tegen Antwerp en KV Oostende. Zondag staat opnieuw een stevige test op het programma. Dan trekt Blauw-Zwart naar de Ghelamco Arena voor de beladen kraker tegen AA Gent.

Ivan Leko gaf vandaag zijn selectie vrij voor de topper en daarin ontbreken twee opvallende namen. Benoit Poulain is zoals gevreesd niet fit geraakt. Stefano Denswil keert wel terug uit schorsing en zal wellicht zijn plaats in het elftal innemen.

Verder ontbreekt ook Lior Refaelov opvallend genoeg. De Israëliër werd de voorbije dagen alsmaar nadrukkelijker aan een vertrek gelinkt. Of zijn niet-selectie een teken aan de wand is, zal snel duidelijk worden.

Verder keren ook een aantal opvallende namen terug in de kern. Zo is beloftedoelman Gabriël er opnieuw bij, ten nadele van Guillaume Hubert. Ook Masovic, Touba en Vlietinck maken nog eens hun opwachting in de kern. Voor die twee laatste is het hun eerste selectie nadat ze lange tijd in de lappenmand lagen.

Selectie Club Brugge voor competitiematch op AA Gent

Doelmannen: Gabulov, Vermeer en Gabriël
Verdedigers: Cools, Denswil, Mechele, Masovic, Decarli, Touba en Tomecak
Middenvelders: Simons, Clasie, Nakamba, Vormer, Vanaken en Vanlerberghe
Aanvallers: Wesley, Vossen, Diaby, Limbombe, Vlietinck en Dennis

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.