Uitgelekt: zo verliep het traditionele bestuursetentje tussen Gheysens en Verhaeghe

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

22 januari 2018 13:33 - De topper tussen Antwerp en Club Brugge van afgelopen zondag kreeg een extra dimensie door conflicten op bestuursniveau. Paul Gheysens had immers net voor de clash beroep aangetekend tegen de stadionplannen van Blauw-Zwart, waardoor het project sowieso vertraging zal oplopen. De sterke man van The Great Old wil Bart Verhaeghe op die manier een hak zetten omdat onze voorzitter zich openlijk uitte als tegenstander van het Eurostadion.

Normaal gesproken tafelen de bestuursleden van beide ploegen in aanloop naar de wedstrijd, maar volgens Het Laatste Nieuws verliep het traditionele bestuursetentje deze keer anders. Zo werd de Club-delegatie in een aparte kamer gezet en kwam enkel sportieve baas Luciano D’Onofrio even gedag zeggen.

Gheysens liet zich nooit zien en gunde het Brugse bestuur naar verluidt geen blik. De Ghelamco-baas nam zijn moment de gloire toen zijn ploeg tot twee keer toe scoorde tegen de leider uit de Jupiler Pro League, maar finaal was de grijns van Verhaeghe alsnog het grootst. Met dank aan Ruud Vormer. Onze voorzitter zou er overigens vertrouwen in hebben dat de actie van zijn rivaal voor hooguit een paar maanden vertraging zal zorgen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.