Uitgelekt: ‘Zoveel centen ontvangt Club Brugge voor De Bock’

Leko - De Bock (Club Brugge - Antwerp)

10 januari 2018 16:41 - Zoals eerder aangekondigd op BlauwZwartFans heeft Club Brugge vandaag officieel afscheid genomen van Laurens De Bock. De 25-jarige linksachter streek in 2013 neer op Jan Breydel en zou 177 wedstrijden in het Brugse shirt afwerken. Onder Ivan Leko had hij in het 3-5-2 systeem echter geen uitzicht op speelgelegenheid meer. 

Er was ook Italiaanse interesse, maar De Bock koos uiteindelijk voor het financieel aantrekkelijke voorstel van Leeds United. De nummer 6 uit de Engelse Championship betaalt volgens Het Laatste Nieuws 1,7 miljoen euro + bonussen om de verdediger van Blauw-Zwart voor 4,5 jaar vast te leggen. Bijna exact 5 jaar geleden plukte Club De Bock voor 3,5 miljoen euro weg bij Sporting Lokeren.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.