Vanhaezebrouck weet waarom Club nog altijd voor de dubbel kan gaan: “Toen hebben ze meeval gehad”

Hein Vanhaezebrouck (Club Brugge - AA Gent)

15 januari 2018 07:09 - Vorig seizoen toonde Anderlecht zich nog sterker dan Club Brugge in de titelstrijd, maar dit seizoen zijn de rollen voorlopig omgedraaid. Club bouwde de voorbije maanden een indrukwekkende voorsprong uit op zijn aartsrivaal en daar is zelfs Hein Vanhaezebrouck van onder de indruk.

“We staan momenteel derde op dertien punten, maar dat heeft niet met ons te maken. Het parcours dat de leider heeft neergezet tot op heden is fenomenaal”, moet de Anderlecht-coach toegeven aan VTM. “Of we dichter zullen komen, zal ook van de leider afhangen. Als zij geen zware steken laten vallen, zal die kloof niet snel gedicht worden. We zullen zien, pas als de kloof kleiner wordt, kunnen we opnieuw over de titel praten.”

Ook in de beker vergaat het Club een stuk beter dan Anderlecht. Club is nog altijd in de running, terwijl Anderlecht sneuvelde in de achtste finale tegen Standard. De dubbel is dus nog een optie. “Het is een mooie ambitie voor Club, maar tegen Zulte Waregem in de Beker hebben ze meeval gehad – anders zaten ze naast ons op het bankje. Ons werd het niet gegund, hen wel… maar met veel plezier, hé”, aldus Vanhaezebrouck.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.