Verhaeghe schaart zich achter kritiek Leko: “Het moet beter”

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

12 januari 2018 12:21 - Hoewel Club Brugge de goede resultaten aaneen blijft rijgen en ondertussen al een riante voorsprong uitgebouwd heeft, was Ivan Leko voor de winterstop toch een paar keer scherp voor zijn spelers. Bart Verhaeghe schaart zich achter de kritiek van zijn coach.

“Het is heel relatief, met deze kunstmatige competitie die we hebben. Je hebt nochtans 21 wedstrijden gespeeld, maar de belangrijkste punten zijn nog uit te delen door de halvering. Dat is heel kunstmatig. Dat voelt niet sportief aan”, legt hij uit aan Stadion.

“Spelers beseffen dat ook zeer goed. Je hebt nog niets gewonnen, alles is nog te verdienen. Ik vergeet niet dat Standard eens na één speeldag in de Play-Offs acht punten voor had, maar op het einde wel Anderlecht kampioen was. Het laatste wat wij gaan doen, is zweven. Ik denk dat het heel belangrijk is dat we beseffen dat deze groep nog beter kan. De spelers kunnen meer en het zal meer moéten zijn, als we iets willen winnen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.