Verhaeghe spreekt klare taal na uitspraken van Vanhaezebrouck over de titel

Verhaeghe - Vormer - Willem

14 januari 2018 18:14 - Club Brugge is tot dusver oppermachtig in de Jupiler Pro League, maar door het competitieformat met de Play-Offs is nog altijd niets beslist. Hein Vanhaezebrouck probeert alle druk echter bij Blauw-Zwart te leggen. “Over de titel hoeven wij niet meer te praten”, vertelde de trainer van Anderlecht onlangs op winterstage.

Bart Verhaeghe is echter niet onder de indruk van de woorden van Vanhaezebrouck. “Club Brugge is gewoon van de laatste jaren altijd aan de top te spelen. Dus met die druk kunnen we echt wel om, ongeacht wie of wat iets aan ons vertelt. Wij zullen dat zelf wel uitmaken. We bepalen zelf wel wat onze druk is.”

Onze voorzitter heeft bovendien vertrouwen in trainer Ivan Leko, die ondanks de ruime voorsprong blijft hameren op elk minpunt. Blijven beteren is dus de boodschap. “Daar is Ivan ook heel duidelijk in in zijn analyses. Ook naar de spelersgroep toe. De spelers kunnen meer en het zal meer moeten zijn als we iets willen winnen”, besluit Verhaeghe tegenover VTM Stadion.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.