(VIDEO) – Deze hilarische parodie over Stanciu gaat viraal

Parodie over Stanciu

19 januari 2018 00:33 - Nicolae Stanciu streek in de zomer van 2016 neer in het Astridpark. Anderlecht telde maar liefst 10 miljoen euro neer voor de middenvelder van Steaua Boekarest, maar de 24-jarige Roemeen kon de hoge verwachtingen nooit inlossen.

Tijdens de wintermercato moest en zou er dan ook een oplossing komen voor Stanciu. Die kwam er uit Sparta Praag, maar RSCA maakt daarbij wel serieus verlies op zijn recordaankoop.

Voer genoeg voor de mannen van het Ministerie van Sport om uit te pakken met een hilarische video. “Wij vonden een interview met de man die hem indertijd verkocht heeft aan de Brusselaars”, klinkt het.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.