(VIDEO) – HAHA! Club Brugge komt met bloopers van Truth or Truth

Club Brugge bloopers Truth or Truh

11 januari 2018 15:33 - Naar goede gewoonte pakt Club Brugge tijdens de winterstage in Sotogrande uit met een spelletje rond een bepaald thema. Dit jaar kregen een handvol Bruggelingen enkele netelige vragen voorgeschoteld in Truth or Truth. Een idee dat overgewaaid komt uit The Tonight Show met Jimmy Fallon.

Nu Ivan Leko en zijn manschappen opnieuw in België gearriveerd zijn, blikt Blauw-Zwart terug op zijn winterstage met een compilatie van de beste momenten uit Truth or Truth. Zelfs masseur Peter Destickere en materiaalman Pascal Plovie komen daarbij aan bod. Onderstaand de hilarische beelden! 🙂

Bloopers Truth or Truth

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.