(VIDEO) – Izquierdo duikt met stijl het nieuwe jaar in: “Beste manier om 2018 te starten”

José Izquierdo scoort (Club Brugge - KV Mechelen)

02 januari 2018 08:00 - Neen, Izquierdo vierde Nieuwjaar niet met een sigaret en een pintje zoals Rode Duivel Nainggolan. Onze gewezen publiekslieveling moest op de eerste dag van 2018 immers al om half 2 aan de slag met Brighton & Hove Albion.

Joske heeft nog niet helemaal kunnen overtuigen in de Premier League, maar in de thuismatch tegen Bournemouth bedankte de pijlsnelle flankaanvaller voor zijn basisplaats met 2 assists. Het leverde hem zowaar de trofee van Man van de Match op. “De beste manier om 2018 te starten”, klinkt het bij de ex-Gouden Schoen op Instagram.

Enig minpuntje: bij een 2-1 voorsprong was Izquierdo na een fantastische run te zelfzuchtig en vergat hij ploegmaat Pröpper – die maar moest binnentikken – de 3-1 voor te schotelen. De wedstrijd eindigde uiteindelijk op 2-2.

Izquierdo on fire tegen Bournemouth

Izquierdo krijgt de Man van de Match trofee

José Izquierdo Man van de Match (Brighton - Bournemouth)

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.