(VIDEO) – Meunier pakt nog maar eens uit met een pareltje van een doelpunt

Thomas Meunier scoort knappe goal tegen Rennes

30 januari 2018 20:03 - Paris Saint Germain vertoont op dit moment een mooie parallel met Club Brugge. De Parijzenaars staan namelijk net als Blauw-Zwart 11 punten voor op hun eerste achtervolger in de competitie en ook in de beker werd de halve finale bereikt. Thomas Meunier liet zich daarbij nog maar eens opmerken.

Dinsdagavond is het Roazhon Park het decor voor de bekerwedstrijd tussen Rennes en PSG. Na dik twintig minuten opende Meunier op fenomenale wijze de score. Onderstaand de beelden en een foto van de viering met Neymar.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.