(VIDEO) – Zo vierden de meegereisde Brugse fans het late gelijkspel op de Bosuil

Club-fans vieren late gelijkspel op de Bosuil

23 januari 2018 03:33 - Als je in minuut 88 nog altijd tegen een 2-0 achterstand aankijkt, voelt een 2-2 gelijkspel in minuut 92 als een overwinning. Vraag dat maar aan Ruud Vormer en zijn ploegmaats. De meegereisde aanhang van Club Brugge genoot dan ook met volle teugen.

Het zag er lang naar uit dat Blauw-Zwart tegen zijn derde nederlaag van het seizoen zou aanlopen tegen Antwerp, maar dat was buiten ‘Leko Time’ gerekend.

De Brugse fans – die een hele match lang gejend werden door de supporters van Antwerp – reageerden met een duidelijke “You’re fucking shit” richting de Bosuil. Gevolgd door “You only sing when you’re winning”. Onderstaand de beelden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.