(VIDEO) - Zo vierden de meegereisde Brugse fans het late gelijkspel op de Bosuil

Club Brugge nieuws
Club Brugge nieuws Foto: © ©ClubBruggeFans
Club-fans vieren late gelijkspel op de BosuilAls je in minuut 88 nog altijd tegen een 2-0 achterstand aankijkt, voelt een 2-2 gelijkspel in minuut 92 als een overwinning. Vraag dat maar aan Ruud Vormer en zijn ploegmaats. De meegereisde aanhang van Club Brugge genoot dan ook met volle teugen.Het zag er lang naar uit dat Blauw-Zwart tegen zijn derde nederlaag van het seizoen zou aanlopen tegen Antwerp, maar dat was buiten 'Leko Time' gerekend.De Brugse fans - die een hele match lang gejend werden door de supporters van Antwerp - reageerden met een duidelijke "You're fucking shit" richting de Bosuil. Gevolgd door "You only sing when you're winning". Onderstaand de beelden.