(VIDEO’S) – Antwerp-fans dagen supporters én spelers van Club Brugge uit

Dood aan FCB klinkt het bij de supporters van Antwerp

21 januari 2018 13:25 - Voor het eerst sinds 2003 staat de clash tussen Antwerp en Club Brugge op het programma op de Bosuil. In aanloop naar de topper laaien de gemoederen alvast hoog op bij de aanhang van de thuisploeg.

Doorheen de geschiedenis zijn de supportersclans van The Great Old en Blauw-Zwart uitgegroeid tot grote rivalen. Al vroeg op de middag vertaalde zich dat bij de harde kern van Antwerp in gezangen als “We  hate Bruges” en spandoeken à la “Dood aan FCB”. De manschappen van Ivan Leko werden dan weer uitgefloten toen ze het veld betraden voor de opwarming. Onderstaand de beelden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.