(VIDEO’S) – Deze compilatie bewijst dat Club Brugge prima zaak deed met het aantrekken van Diatta

Krepin Diatta video's

07 januari 2018 18:23 - Naast Vladimir Gabulov legde Club Brugge ook Krépin Diatta in het begin van deze wintermercato vast. Of de 18-jarige Senegalees al dan niet uitgeleend wordt, wil Ivan Leko pas beslissen als hij hem op training aan het werk gezien heeft. Omdat Diatta voor de meeste supporters een nobele onbekende is, ging BlauwZwartFans op zoek naar beeldmateriaal dat hem typeert.

Diatta is een centrumaanvaller die ook als schaduwspits of aanvallende middenvelder uitgespeeld kan worden. Desondanks draaft hij door zijn dribbelvaardigheden al eens graag de flank af. Zijn passing is eveneens een sterk punt, terwijl er nog werk is aan zijn scorend vermogen. Ook in het meeverdedigen moet onze winteraanwinst nog stappen zetten.

Hoe dan ook zijn alle statistiekenbureaus die met voetbal te maken hebben het erover eens dat Diatta enorm veel groeipotentieel heeft. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat Manchester United, Marseille, Udinese en zowat de halve Bundesliga hun oog hadden laten vallen op het jonge talent. Onderstaand een bloemlezing van zijn kunnen.

Prachtige actie en goal van Diatta

De voetbalstijl van Diatta

Vintage Diatta

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.