(VIDEO’S) – Er valt altijd wel wat te beleven met Vermeer: van speciale interviews tot opstootje met politie

Kenneth Vermeer van Feyenoord naar Club Brugge

19 januari 2018 16:30 - Club Brugge versterkte zich vandaag met Kenneth Vermeer, maar wat mogen we nu precies verwachten van de 32-jarige Nederlander die overkomt van Feyenoord? De vijfvoudige international is alvast geen grijze muis. 

Eerst en vooral mogen we uitkijken naar ludieke interviews van Vermeer. Daarnaast blijkt de politie niet bepaald zijn vriend. Maar bovenal – en dat is natuurlijk het belangrijkste – beschikt onze vierde winteraanwinst over een stevige portie reflexen. Onderstaand de beelden.

Vermeer hanteert de ‘papegaaitechniek’

Vermeer is niet blij met verkeerscontrole

Vermeer en zijn keeperskills

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.