(VIDEO’S) – Hilariteit alom! Leeds United verwart aanwinst De Bock met Vormer

Ruud Vormer (Club Brugge - Anderlecht)

11 januari 2018 13:45 - Woensdag officialiseerde Club Brugge de overgang van Laurens De Bock naar Leeds United. De Engelse tweedeklasser betaalde 1,7 miljoen euro voor de linksachter en schotelde hem een contract tot 2022 voor. Maar weet de nummer 6 uit The Championship zelf wel wie het in huis gehaald heeft?

Op sociale media stelde Leeds United vandaag zijn nieuwe aanwinst voor. We zien De Bock zijn handtekening plaatsen en een compilatiefilmpje van zijn kunnen. Vreemd genoeg staan twee van de drie getoonde treffers en vieringen echter op naam van Ruud Vormer.

Onze kapitein scoorde tegen Zulte Waregem twee keer op aangeven van Bockie, maar bij het eerste doelpunt is de pass van de Leeds-speler niet eens in beeld. Slechte montage of hebben de mensen van de Engelse traditieclub nu echt moeite om De Bock en Vormer uit elkaar te houden? Oordeel vooral zelf…

Compilatiefilmpje De Bock vs Vormer

De Bock mag meteen zijn beste Engels uithalen

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.