(VIDEO’S) – Kijk hoe Club het Nederlandse Groningen over de knie legt in geanimeerde oefenpot

Club Brugge wint met 2-1 van FC Groningen

10 januari 2018 16:40 - Club Brugge heeft zijn oefenstage in Sotogrande afgesloten met een oefenwedstrijd tegen FC Groningen. Blauw-Zwart was de betere ploeg en won verdiend met 2-1 van de nummer 13 uit de Eredivisie.

Ivan Leko stuurde de volgende 11 namen tussen de lijnen tegen de Nederlanders: Hubert – Masovic, Poulain, Denswil – Cools, Clasie, Nakamba, Vormer, Limbombe – Vossen en Refaelov. Club begon gretig en dat resulteerde na 4 minuten voetballen al bijna in een doelpunt. De vrijschop van Vormer spatte echter uiteen op de dwarsligger. Iets voorbij het kwartier was het dan toch raak. Refaelov – die duidelijk iets wilde bewijzen en een prima partij afwerkte – schotelde Vossen het openingsdoelpunt voor.

Even voor het rustsignaal verdubbelde Denswil met een goed geplaatste vrije trap ei zo na de score, maar doelman Begois bracht redding. Aan de overkant greep Cools met een goeie tackle in om de 1-1 van De Weert te voorkomen. In de tweede helft gunde onze coach ook Horvath, Simons, Mechele, Vanaken, Dennis en Wesley speelgelegenheid. Daarnaast mochten nieuwkomers Tomecak en Diatta eveneens hun opwachting maken.

Groningen had tijdens de rust goed bijgestuurd en dat leverde even meer evenwicht op. Ex-Kortrijk-speler Veldwijk nam net na de pauze de gelijkmaker voor zijn rekening. Voor Club het signaal om opnieuw een versnelling hoger te gaan spelen. Dennis en Refaelov waren dichtbij de 2-1, maar het was Vanaken die Blauw-Zwart de overwinning schonk met een rake vrijschop. Op het einde kookten de potjes nog even over, maar gelukkig was de rust snel weergekeerd. Morgen keren onze jongens terug naar Brugge.

Doelpunt van Jelle Vossen

Fantastische tackle van Dion Cools

Tomecak toont meteen zijn skills

Vanaken veroorzaakt opstootje

Vanaken scoort via vrijschop

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.