(VIDEO’S) – Steven Van Herreweghe komt met hilarisch cadeau voor bekende Club-fan

Steven Van Herreweghe schenkt Stefaan Lammens onderbroek van Club Brugge

05 januari 2018 03:00 - Van algemeen nut – het nieuwe televisieprogramma van Steven Van Herreweghe op één – nodigde in zijn eerste aflevering Stefaan Lammens uit om enkele oude koeien uit de gracht te halen. En dat leverde hilarische taferelen op.

Het is een publiek geheim dat Lammens supporter is van Club Brugge. De sportjournalist van de VRT schrikt zich echter een hoedje wanneer hij een jonge versie van zichzelf voor de camera ziet verschijnen in de spionkop van Blauw-Zwart. “Ik was toen student en ik moet zeggen dat ik al eens een pintje dronk. Het waren beruchte namiddagen”, lacht Lammens.

Presentator Van Herreweghe stuurt de bekende Club-fan uiteindelijk niet met lege handen huiswaarts. Zo krijgt hij een onderbroek met het Brugse logo aan de voorkant en ‘Bluvn Goan!’ op de achterkant cadeau. Onderstaand de amusante beelden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.