Voetbalfan krijgt lachers op zijn hand bij Studio Brussel dankzij hilarische quote over Anderlecht

Olivier Deschacht (Anderlecht)

03 januari 2018 14:12 - Dinsdagnamiddag 15.55 uur. Studio Brussel vraagt aan zijn Facebook-fans naar welk concert ze in 2018 het meest uitkijken. “Architects”, “While She Sleeps”, “Arctic Monkeys” en “Queens of the Stone Age” passeren de revue. Maar de meest populaire reactie gaat over… voetbal!

Het is Tom Rutsaert die de luisteraars van Studio Brussel weet te bekoren met zijn grappige opmerking over RSCA. Hij kijkt namelijk het meest uit naar het “Fluitconcert als Anderlecht op bezoek komt.” Zijn reactie levert op het moment van schrijven maar liefst 200 likes op.


Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.