Voorzitter KV Mechelen legt uit waarom Tomecak zo makkelijk naar Club mocht

Johan Timmermans (KV Mechelen)

12 januari 2018 07:08 - Club Brugge haalde enkele dagen geleden met Ivan Tomecak zijn derde aanwinst van deze winter binnen. Het was opvallend hoe vlot de komst van de Kroatische rechtsachter geregeld werd. KV Mechelen legde hem weinig in de weg.

En daar blijkt een bijzondere reden voor te zijn. “Ik wil benadrukken dat Tomecak naar Mechelen is gekomen dankzij Club Brugge”, vertelt voorzitter Johan Timmermans in Gazet van Antwerpen. “Zij hebben ons getipt, nadat ze eerder zelf geen plaats voor hem hadden.”

“Niet dat we een gentleman’s agreement hadden gesloten, om hem even voor Brugge uit te testen. Maar de verstandhouding tussen de twee clubs is wel dusdanig goed, en zij hebben het correct gespeeld en een substantieel bedrag betaald. Wij wilden Ivan niet tegenhouden, want hij krijgt daar een interessanter contract.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.