Vormer lacht met opvallende uitlating van Vanhaezebrouck

Vormer en Wesley vieren (Club Brugge - Sint-Truiden)

09 januari 2018 07:10 - Club Brugge heeft al een voorsprong van 13 punten op Anderlecht en dat noopte Hein Vanhaezebrouck op de winterstage van Paars-Wit in La Manga tot een opvallende uitspraak. Hij stelt dat Anderlecht dit seizoen niet meer aan de titel mag denken.

Ruud Vormer kan alvast wel lachen met de woorden uit Brussel. “Dat zou ik ook zeggen als ik in hun schoenen zou staan. Tuurlijk, leg de druk maar bij Club Brugge, hoor! Ja, zo werkt het toch? Terecht ook, want wij staan 13 punten voor op Anderlecht”, grijnst de aanvoerder bij VTM Nieuws.

Dat betekent echter niet dat Vormer het ook eens is met Vanhaezebrouck. “We zijn er nog niet, hé. Het is echt nog een lange weg, geloof mij. Als je geen Play-Offs zou moeten spelen, zat ik hier misschien andere dingen te zeggen, maar door de Play-Offs gaat het nog moeilijk worden.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.