“Wij hebben meer talent dan Club Brugge”

Club-spelers vieren (Club Brugge - Standard)

20 januari 2018 08:19 - Club Brugge is vooralsnog oppermachtig in de Jupiler Pro League en begint aan de terugronde met een voorsprong van elf punten op Charleroi en dertien punten op Anderlecht. Voor velen zijn die laatsten eigenlijk al zo goed als uitgeteld voor de titel.

Maar ondanks dat de resultaten een gigantisch verschil aantonen tussen Club en Anderlecht, heeft Pieter Gerkens toch een opvallende mening. “De hele ploeg zal in de slotfase van de reguliere competitie uit een ander vaatje moeten tappen als we nog van de titel willen dromen”, erkent hij wel in L’Avenir.

“Het was op het mentale vlak dat het schoentje in de heenronde klemde. Maar ik ben ervan overtuigd dat op het vlak van talent onze ploeg sterker is dan die van Club Brugge”, verrast de middenvelder daarna.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.