Alexander Scholz reageert op gerucht over Ivan Leko

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

15 februari 2018 07:30 - Door de blessures van Saulo Decarli en Benoît Poulain was Club Brugge genoodzaakt om tijdens de wintermercato defensieve versterking binnen te halen. Daardoor streken zowel Matej Mitrović als Alexander Scholz neer op Jan Breydel. Vooral over de transfer van laatstgenoemde vloeide al heel wat inkt. 

Standard-trainer Ricardo Sá Pinto was geen fan van Scholz en zo belandde de centrale verdediger volledig op een zijspoor bij de Rouches. Volgens heel wat waarnemers was het dan ook opvallend dat uitgerekend leider Club Brugge de Deen wilde wegplukken bij Standard. Hier en daar werd er zelfs gefluisterd dat deze transfer louter en alleen een gevolg was van de wil van Ivan Leko. Onze coach speelde in het verleden immers nog samen met Scholz bij Sporting Lokeren en had altijd een goeie band met hem.

“Leko heeft zeker zijn aandeel gehad in de transfer, maar hij is niet de enige reden”, pareert Scholz in Het Laatste Nieuws. “Als je bij Standard drie jaar basisspeler bent én kapitein, dan zul je wel geen slechte voetballer zijn. Standard was een turbulente club, nu heb ik eerder nood aan organisatie en rust. Ik ben intussen ook een dagje ouder. Maar goed, ik hou nu eenmaal van uitdagingen en achteraf bekeken heeft ook Standard mij enorm verrijkt.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.