Analist maakt zich zorgen: “Sinds die uitspraak van Leko speelt hij minder goed”

Diaby - Poulain - Mechele - Denswil (Club Brugge - Zulte Waregem)

10 februari 2018 07:41 - Club Brugge was nog uitstekend aan 2018 begonnen met een 5-1 tegen Charleroi in de beker, maar daarna had Blauw-Zwart het een stuk moeilijker. Het pakte in de competitie slechts 5 op 12 en werd in de beker uitgeschakeld door Standard. Vooral de defensie baart zorgen, want Club slikte sinds die match tegen Charleroi elke wedstrijd minstens twee tegendoelpunten.

En dat terwijl Ivan Leko enkele weken geleden nog met grote lof naar enkele van zijn verdedigers had gestrooid. Zo had de trainer in Extra Time verkondigd dat Dion Cools, Anthony Limbombe en vooral Brandon Mechele een selectie voor de nationale ploeg verdienen.

“Sinds die uitspraken van Leko, speelt Mechele een stuk minder”, stelt analist Philippe Albert echter vast in La Capitale. “Daar zullen ongetwijfeld meerdere redenen voor zijn, maar de druk van de Duivels helpt in dat opzicht niet.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.